Träningsprogram

Den största faktorn som kommer leda till framgång i din träning är rätt struktur och kontinuitet i träningen. Tillsammans sätter vi ihop en plan som är anpassad efter dig och dina förutsättningar. Mina träningsprogram får du i en smidig app i din smartphone där vi både kan följa dina framsteg. Träningsprogrammet kan anpassas för allt från eventuella skador till hemmautrustning du önskar använda.

Det är viktigt att veta hur olika övningar ska utföras, ännu viktigare är att veta när dessa ska göras. Det spelar ingen roll hur bra teknik du har eller hur motiverad du är; utan struktur på träningen blir den lidande.

Det är sällan så enkelt som att kopiera programmet från den vältränade personen på gymmet. Vilka övningar och när dessa ska göras beror på flera saker, som träningserfarenhet, målsättningar, periodisering, skador, mängd, vila, stress, återhämtning och mycket mer.

Vid köp av träningsprogram får du ett 12 veckors individanpassat program som kan återanvändas tills du når en platå. Efter att du fyllt i ett frågeformulär, får du ett program bestående av övningar, instruktioner, tips, set, repetitioner, tempo, periodisering och videoinstruktioner.

Utöver snabbare resultat så minskar du risken för skador betydligt vid användning av träningsprogrammen. Det är väldigt vanligt att man som nybörjare drar på sig en skada när man testar sig fram. Denna skada kan i sin tur hindra dig ifrån att fortsätta träna; i många fall kan det leda till rehab-träning upp till ett år.

Jag erbjuder även färdiga mallar för den som redan har varit igång ett tag men som är ute efter struktur och inspiration till sina pass. Här finns ett par olika upplägg beroende på om du vill ha ett måttligt eller avancerat program.

Gratis konsultation

 Är du inte helt säker om en PT är rätt för dig?
Boka in en gratis konsultation så hjälper jag dig hitta rätt väg framåt.
Boka konsultation