Om mig

Mitt namn är Chadi Allhlo och har tränat i över 20 år. Det som utmärker mig från andra personliga tränare är mitt stora fokus på vetenskapsbaserad träning. Alla övningar jag väljer i mina pass är noggrant utvalda ifrån den vetenskapliga litteraturen samtidigt som de är anpassade utefter dina förutsättningar och kompletterade med min erfarenhet. Därför kan du vara säker på att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos mig.

Jag har alltid varit intresserad av träning. Det började med fotboll, vilket gick över till löpträning. Efter det tog jag en kort sväng in i olympiska lyft och styrkelyft. Därefter hade jag en längre period i kroppsbyggning. Slutligen blev jag trött på att bara fokusera på en sak i taget. Så nu kör jag på en blandning av allt för en hälsosammare livsstil.

Utöver mina 5 000+ arbetade timmar som personlig tränare, så har jag även 10 000+ inlärningstimmar på diverse kurser och utbildningar. Min varierande träningsbakgrund ger mig ett helhetsperspektiv som hjälper mig optimera din träning genom att kombinera det bästa från flera olika träningsformer. Oavsett träningserfarenhet och kapacitet, så hjälper jag dig ta din träning till nästa nivå.

Du kan kontakta mig på mejl eller mobil för att få hjälp med att ta nästa steg.

Gratis konsultation

 Är du inte helt säker om en PT är rätt för dig?
Boka in en gratis konsultation så hjälper jag dig hitta rätt väg framåt.
Boka konsultation