Personlig tränare står bredvid klient och hjälper med tunglyftning.

Om mig

Mitt namn är Chadi Allhlo och är personlig tränare. Jag specialiserar mig på att hjälpa människor uppnå sina träningsmål, oavsett om det är att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra sin allmänna hälsa och välbefinnande.

Det som utmärker mig från andra personliga tränare är mitt stora fokus på vetenskapsbaserad träning. Alla övningar jag väljer i mina pass är noggrant utvalda från den vetenskapliga litteraturen samtidigt som de är anpassade utefter dina förutsättningar och kompletterade med min erfarenhet. Därför kan du vara säker på att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos mig.

Porträtt av personlig tränare på Tier 5, Chadi Allhlo.
Man i bar överkropp styrketränar i ett gym.
Man i bar överkropp lyfter vikter i ett gym.
Man i bar överkropp lyfter vikter i ett gym.

Jag stöttar dig hela vägen

Jag vet att det kan vara skrämmande att börja en ny träningsresa, därför erbjuder jag en kostnadsfri konsultation för att diskutera dina mål och se om vi passar bra ihop. Under denna konsultation kommer vi att prata om din träningshistorik, eventuella utmaningar du kan stå inför och hur jag kan hjälpa dig att övervinna dem.

Min varierande träningsbakgrund ger mig ett helhetsperspektiv som hjälper mig optimera din träning genom att kombinera det bästa från flera olika träningsformer. Oavsett träningserfarenhet och kapacitet, så hjälper jag dig ta din träning till nästa nivå.

Jag har hjälpt hundratals människor skapa nya, hälsosammare vanor och är övertygad om att jag kan göra detsamma för dig. Kontakta mig för att komma igång redan idag!