Personlig träning

De flesta av oss har begränsat med tid att lägga på träningen varje vecka. Min uppgift som personlig tränare är att utnyttja din träningstid till att ge dig de bästa resultaten som möjligt. Som din personliga tränare hjälper dig med strukturen, intensiteten och tekniken. På så sätt kan du spara tid och fokusera på andra saker du tycker om på din fritid!

Så här går det till när du blir en del av TIER5:

Första steget är en behovsanalys. Som din PT är det viktigt för mig att lära känna dig och din kropp. Vi går igenom saker som målsättningar, träningsbakgrund & eventuella skador/sjukdomar.
Därefter gör vi en kapacitetsanalys. Här tar jag reda på vilka fysiska förutsättningar vi har att arbeta med.
Efter analyserna går vi tillsammans igenom vilka steg som behöver tas för att du ska nå dina målsättningar samt hur stor utsträckning du behöver hjälp av en personlig tränare.

För att boka in en tid så kan du antingen fylla i kontaktformuläret här eller mejla mig på Chadi@tier5.se

När vi har lagt upp en plan för din träning så får du inloggningsuppgifter till en smidig träningsapp. Här hittar du dina betalda timmar, inbokade pass och eventuella träningsprogram/kostupplägg.

Vill du veta mer om hur det går till att ha en personlig tränare så erbjuder jag en gratis konsultation. Vi bokar in ett 30min samtal, antingen på plats eller över telefon, där vi går igenom dina funderingar.

Gratis konsultation

 Är du inte helt säker om en PT är rätt för dig?
Boka in en gratis konsultation så hjälper jag dig hitta rätt väg framåt.
Boka konsultation