Personlig träning

Träningsvärlden är väldigt omfattande och är därför enkelt att gå vilse. Det finns hundratals träningsformer, tusentals maskiner och ännu fler träningsprogram.
Min uppgift som din personliga tränare är att hjälpa dig navigera genom allt detta för att hitta det som passar just dina förutsättningar och mål.

Så här går det till när du blir en del av TIER5:

Första steget är en behovsanalys. Som din PT är det viktigt för mig att lära känna dig och din kropp. Vi går igenom saker som målsättningar, träningsbakgrund & eventuella skador/sjukdomar.
Därefter gör vi en kapacitetsanalys. Här tar jag reda på vilka fysiska förutsättningar vi har att arbeta med.
Efter analyserna går vi tillsammans igenom vilka steg som behöver tas för att du ska nå dina målsättningar.

Min träningsapproach är anpassad till varje enskild klient. Jag kommer att skapa en personlig träningsplan som passar dina behov och mål. Jag kommer vara där för att motivera och stödja dig varje steg på vägen. Du kommer ha min fulla uppmärksamhet under varje träningspass, så du kan vara säker på att du får de bästa möjliga resultaten.

När vi har lagt upp en plan för din träning så får du inloggningsuppgifter till en smidig träningsapp. Här hittar du dina träningsupplägg, kostschema och videoinstruktioner på alla övningar.

Jag är övertygad om att jag kan hjälpa dig uppnå dina träningsmål, så om du är redo att komma igång, uppmuntrar jag dig att boka en gratis konsultation med mig idag. Jag ser fram emot att hjälpa dig nå din fulla potential!

För att boka in en tid så kan du antingen fylla i kontaktformuläret här eller mejla mig på Chadi@tier5.se

Gratis konsultation

 Är du inte helt säker om en PT är rätt för dig?
Boka in en gratis konsultation så hjälper jag dig hitta rätt väg framåt.
Boka konsultation